Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 550.742 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

RAKTÁRI BERENDEZÉSEK

Válasszon az alábbi kategóriák közül!

Praktikus raktári berendezések a takarító- és vegyszereknek

A megfelelő raktári berendezéseket keresi? Többféle tároló berendezést is talál nálunk, csak nézzen körül, mit kínálunk vásárlóinknak! A legalapvetőbb raktári berendezések közé tartozik például a tisztítószerek tárolására alkalmas szekrény.

Ha Önnek még nincs, vagy a régi szekrénnyel nincs megelégedve, rendeljen tőlünk ilyen raktári berendezést! A takarítószereket nem lehet csak úgy szanaszét hagyni, felelőtlenül tárolni, szükségük van egy megfelelő tárolóra. Egy tisztítószeres szekrényben van elég hely a tisztítószereknek és a takarító eszközöknek. Nem kell helyet szorítani nekik egy sarokban, nem keverednek össze más holmival, és ha kiömlik valami, nem teszi tönkre a raktárat, vagy  a benne tárolt dolgokat.

Webáruházunkban nem csak tisztítószeres szekrények találhatóak, de vegyszertároló szekrények, valamint hobby felszerelés tárolók is. Válasszon közülük aszerint, hogy melyikre van szüksége, és szerelje fel a raktárat megfelelő raktári berendezéssel!

Szívesen tájékoztatjuk az Önt érdeklő termékekről, csak lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!