Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.035.291 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-70-428-9911 | info@femszekrenyek.eu

SZÉFEK, PÁNCÉLSZEKRÉNYEK

VÁLASSZON AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁK KÖZÜL!!!

⇓   ⇓  ⇓

Minőségi széfek kedvező áron!

A széfek a biztonságos tárolás alapvető kellékei, amelyekben általában nagyobb értékkel bíró tárgyakat, ékszereket, készpénzt szokás tárolni. Nem mindegy azonban, hogy milyet választunk, hiszen az értékeink biztonsága múlik rajta, sokan viszont azért vásárolnak olcsó széfet, mert sokallják a nevesebb gyártók termékeiért elkért összeget. Aki minőségi széfet kedvező áron szeretne vásárolni, az nincs könnyű helyzetben, ám egy kis utánajárással találhat olyan vállalkozást, amelyiknél nem kell vagyonokat fizetnie.

Ilyen például cégünk is, ahol Ön is vásárolhat minőségi széfet kedvező áron! Termékeinkben maximálisan megbízhat, mert sem az anyagok, sem a gyártási technológia tekintetében nem maradnak el a drágább társaiktól, és az ugyanolyan szintű biztonságot is képesek garantálni. Tekintse meg választékunkat, és rendeljen néhány kattintással!

Amennyiben minőségi széfet kedvező áron szeretne vásárolni, mi vagyunk a tökéletes választás! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Védje értékeit az illetéktelenektől, válassza a páncélszekrényeket!

Ha a széfeknél komolyabb védelmet akarunk, akkor mindenképpen érdemes megfontolni egy új páncélszekrény vásárlását, ami otthonra, az irodánkba vagy üzletünkbe is tökéletes választás. Ha otthonunkba szánjuk, fontos, hogy esztétikus megjelenése is legyen, mégis a maximális védelmet nyújtsa.

Az igazán komoly páncélszekrényeket dupla vagy tripla acélfallal készítik, amik közé a gyártócég speciális anyagokat, például: kerámiagolyót helyez. Ez nagyban ellehetetleníti a páncélszekrény falainak átvágását, így a benne tárolt értékek teljes biztonságban vannak, azokhoz csak a jogos tulajdonosuk férhet hozzá!

Ha minőségi páncélszekrényekkel akarja védeni az értékeit, cégünknél a legjobb helyen jár! Az általunk kínált termékekkel megakadályozhatja a betörésekkor keletkező nagyobb anyagi károkat, értékei biztonságban lesznek! Amennyiben kérdései vannak, keressen minket honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen megválaszolják őket!

 

 

Páncélszekrényekkel a maximális biztonságért

Páncélszekrényekkel a maximális biztonságért Természetes, hogy mindenki törekszik a biztonságra, legyen szó akár az otthonunkról, akár az irodáról. Valamennyi értékünket szeretnénk megóvni, azonban mindenkinek vannak olyan dolgai, amiknek a biztonsága mindennél többet ér. Ezek lehetnek ékszerek, készpénz, vagy akár bizalmas iratok, a lényeg, hogy semmiféleképpen nem kerülhetnek illetéktelenek kezébe. A probléma megoldására a legjobb megoldást a páncélszekrények nyújtják.

A páncélszekrényeket használhatjuk akár nagyobb összegű készpénz, vagy értékes ékszerek tárolására, amelyek így egy esetleges betörés esetén is biztonságban lesznek, de tárolhatunk bennük olyan adatokat vagy céges iratokat, amelyeket harmadik félnek nem adhatunk ki. Ügyfelek adatai, szerződések, számlák, okiratok, bizalmas levelek – mind olyan dokumentum, amely ha illetéktelen kezébe kerül, nagy problémát jelenthet.

Páncélszekrényt szeretne vásárolni? Keresse fel honlapunkat, és rendeljen kedvére széles kínálatunkból, ha pedig kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

FÉMSZEKRÉNYEK.EU - "Minden, ami fémből van, szögletes és zárható"