Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.892.780 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36-70-428-9911 | info@femszekrenyek.eu

Hobby felszerelés tárolók

K2453 U (SKS_32_U) horgászfelszerelés tároló fémszekrény
Külső méret: 1850x600x500 mm Súly: 44 kgRozsdamentes fémbetétes zár 2 db kulccsalNem másolható, sorszám alapján utánrendelhető kulcsokFőkulcsos rendszerű, mesterkulcs…
Ár: 96.387 Ft + Áfa
(Br. 122.411 Ft)
Részletek

Raktári berendezések akár hobbi célokra is!

Raktári berendezések akár hobbi célokra is! A raktári berendezések nem csak akkor jelentenek jó választást, ha egy raktárat, irodahelyiséget, vagy éppen öltözőt kell berendezni. A fémszekrényekre akkor is számíthatunk, ha nem a munkahelyen vagyunk, hanem szabadidős tevékenységet végzünk, vagyis valamelyik hobbinkat gyakoroljuk éppen. Keressen fel minket bizalommal, és válogasson legújabb termékeinkből, amiket akár a hobbijához is hasznosítani tud! Újdonságaink között megtalálhatóak olyan raktári berendezések is, mint amilyen a horgászfelszerelés tároló. Ez a termékünk is tovább bővíti a minőségi fémszekrények sorát, hiszen acéllemezből készített, két ajtós fémszekrényről van szó, ami rozsdamentes cilinder zárral egészítettek ki. A zár biztosítja, hogy minden biztonságban legyen, az alapanyag pedig a fémszekrény hosszú élettartamát. A fémszekrényben polcok és akasztók is helyet kaptak, amikre kényelmesen lehet pakolni, a szekrényben minden elfér, amit a hobbitevékenységhez kell tárolnunk benne. Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet az Önt érdeklő raktár berendezéseinkről!A raktári berendezések nem csak akkor jelentenek jó választást, ha egy raktárat, irodahelyiséget, vagy éppen öltözőt kell berendezni. A fémszekrényekre akkor is számíthatunk, ha nem a munkahelyen vagyunk, hanem szabadidős tevékenységet végzünk, vagyis valamelyik hobbinkat gyakoroljuk éppen.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson legújabb termékeinkből, amiket akár a hobbijához is hasznosítani tud! Újdonságaink között megtalálhatóak olyan raktári berendezések is, mint amilyen a horgászfelszerelés tároló. Ez a termékünk is tovább bővíti a minőségi fémszekrények sorát, hiszen acéllemezből készített, két ajtós fémszekrényről van szó, ami rozsdamentes cilinder zárral egészítettek ki. A zár biztosítja, hogy minden biztonságban legyen, az alapanyag pedig a fémszekrény hosszú élettartamát.

A fémszekrényben polcok és akasztók is helyet kaptak, amikre kényelmesen lehet pakolni, a szekrényben minden elfér, amit a hobbitevékenységhez kell tárolnunk benne.

Keressen minket bizalommal, és tudjon meg többet az Önt érdeklő raktár berendezéseinkről!

FÉMSZEKRÉNYEK.EU - "Minden, ami fémből van, szögletes és zárható"